Margriet Rutgers

Bewegen wat raakt en raken wat beweegt


WORKSHOPS/CURSUSSEN

Beweging verbindt en verbinding beweegt. In de workshops en cursussen die ik organiseer staan deze twee principes altijd centraal: beweging en verbinding. In deze workshops kan ik samenwerken met gekwalificeerde trainers en natuurgeneeskundig therapeuten. Voor 2019 staan de volgende workshops en cursussen op het programma.

 

 

 

 


Informatie betreffende trainingen Ibiza volgt later.

  

QIGONG

Op vrijdag 18 januari 2019 starten de lessen weer. De eerste les start om 9.00 uur en duurt tot 10.15 uur. De tweede les is van 10.30 uur tot 11.45 uur. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op de site. De kosten zijn afhankelijk van welke les-overeenkomst je wilt afsluiten. Klik op algemene voorwaarden voor lesinformatie.

De lessen worden gegeven op de Worp. Je kunt je via contact aanmelden voor een gratis proefles om zelf te ervaren hoe helend deze oefeningen voor lichaam en geest kunnen zijn. Qigong bestaat uit zachte, vloeiende bewegingen die de energiestromen versterken en balanceren. Je zult ervaren dat je de drukte in je hoofd gemakkelijker kunt laten voor wat het is, doordat je aandacht verschuift naar het centrum van wie je bent, je dantian, je hara, je onderbuik.